Langtidsferie – Ditt andre hjem

Langtidsferie, eller Long Stay som vi i Sunbirdie har valgt å kalle det.
Sunbirdie er Europas største arrangør av langtidsferier, som Long Stay Golfreiser.

Vår definisjon av langtidsferie er 4 uker (28 netter) eller mer. Oppdag Long Stay du også – en ny måte å reise på! Gjør som mange andre Skandinaver – skift ut regn, høststormer, sludd og snømåking med et Long Stay i varmere strøk. En lengre periode med sol og fantastisk sosialt samvær med likesinnede – det kan ikke bli bedre. I stedet for å kjøpe et sted i utlandet, kan du velge og vrake med en langtidsferie blant alle våre reisemål, og reise til forskjellige steder hver gang du ønsker det.

Les mer om Long Stay Golfreiser

Long Stay er også et godt miljøvalg!
«Klimasmart er å reise langt mer sjelden og være borte lenger i stedet»
Et miljøråd er å reise sjeldnere og heller være lengre på tur i stedet – det er akkurat det en langtidsferie eller Long Stay-konseptet legger opp til. Hvis du også senker temperaturen hjemme og unngår å bruke bilen her hjemme i kulden i vinterhalvåret, mens du er borte, gjør du faktisk en større service til miljøet og kan reise med virkelig god samvittighet.

I lang tid har luftfarten og de reisende fått et skylden for praktisk talt all klimaangst, gjennom umotiverte påstander i klimadebatten i både media og politiske kanaler, mange (men langt fra alle) begynner å forstå at den ensidige kritikken ikke er berettiget og at det det er langt større kjeltringer enn flyreisene i dette dramaet …

Dra på langtidsferie – Long Stay Living eller Long Stay Golf, hvor du vil når du vil!
Friheten til å variere et vinteropphold tiltrekker flere og flere mennesker som oppdager langtidsferie – konseptet. Long Stay Golfreiser, en reisemåte som allerede er veldig populær blant golfere, men også Long Stay Living, som også tiltrekker reisende med andre interesser og som har mulighet til å være borte på langtidsferie. Interessen for å kjøpe et hjem i Sør-Europa har blitt omgjort til en sterk etterspørsel etter bare å feriere i et «eget» hus. Hvorfor skal man kjøpe og låse ett sted, når vi tilbyr et så bekymringsløst, variert og risikofri alternativ? Hvorfor pådra seg enda flere faste avgifter enn de du allerede har hjemme. Strøm, vann, vedlikehold og mye mere, bare disse avgiftene kan summere seg opp til beløp som du heller kan bruke på å variere hvor du vil dra. Ingen avgifter til medlemskap i en lokal golfklubb, i våre pakker har vi golf inkludert i prisen.
Tenk deg en langtidsferie fra under 250 kroner pr dag for overnatting i en leilighet i en koselig kystby med service av vårt eget personale, i tillegg til strøm, oppvarming, wifi, rengjøring, skifte av sengetøy og håndklær – høres det ikke ut som en drøm?
Dessuten, er du på Long Stay Golfreise, kan du ha muligheten til å variere med å spille forskjellige baner, uten at det koster mer. Du treffer mange nye mennesker som er ute etter det samme som deg. Sosiale sammenkomster og aktiviteter både på og utenfor golfbanen, du får mange nye venner som kan berike livet ditt både på og etter turen(e).
Trenger vi si mer? Langtidsferie, eller som sagt Long Stay har kommet for å bli, og vil vokse år for år.

Sunbirdie kan tilby deg langtidsferie til over 40 herlige og forskjellige valg, noen er spesialisert på Long Stay Living, og de aller fleste på Long Stay Golfreiser.

Herlige late dager med varme og avslapning, men likevel med mulighet for fantastiske opplevelser – hvis og når du vil – er det Sunbirdie Long Stay!

Unn deg en langtidsferie, uansett om det er Long Stay Living eller Long Stay Golfreiser, på en av våre velvalgte destinasjoner, og nyt en litt morsommere og mer solrik hverdag. Du styrer din egen tid fullstendig, og aktiverer deg selv når og hvis du har lyst. I løpet av sesongen har vi nesten alltid vårt eget skandinavisktalende personale på stedet for bistå deg på destinasjonene, der vi arrangerer utflukter og aktiviteter, er du selvfølgelig velkommen til å følge dem – om du ønsker det.

Vi har valgt noen gullkorn fra våre destinasjoner, som Mauritius, Sør-Afrika (Garden Route, Stellenbosch og Hermanus), Thailand (Hua Hin og Chiang Rai), Portugal (Madeira og Algarve), Italia (Gardasjøen) og Spania (Lanzarote, Tenerife, Barcelona, Costa del Sol og Costa Dorada) – men du kan selvfølgelig bestille Sunbirdies andre destinasjoner hvis de tiltrekker seg mer.

Hvis du ikke kan være borte i 4 uker eller mer som under et Long Stay, har vi også knallgode priser for det vi har kalt Mid Stay, basert på henholdsvis 2 eller 3 ukers opphold, men ellers samme betingelser, innhold og arrangement.

Velkommen til din Long Stay – opplevelse med Sunbirdie!

NB! Destinasjoner og priser for høsten 2020 er ennå ikke oppdatert, men ring oss på 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com, så hjelper vi deg.

Comments are closed.