Golfturer til Portugal – sjekkliste for planlegging

Portugal er en klar favoritt blant mange golfere rundt om i verden, ikke minst fordi det tilbyr fantastiske golfbaner, enestående landskap og et spennende kulturliv. Ønsker du å bestille golfturer til Portugal? Her er en liten sjekkliste for å hjelpe deg.

Når er beste tiden å dra til Portugal

Det er forskjell mellom sesong og sesong. Prøv også å tenke over når folk flest har ferie, da det fort kan bli overfylt på de mest populære golfbanene og andre severdigheter dere vil besøke. Du kan med fordel bestille golfreiser til Portugal rett før høysesongen begynner. Det er kanskje ikke helt tomt, men det er sannsynligvis ikke overfylt med folk, slik at du får glede av det nydelige portugisiske været.

Tenk over hvor mange dere kan tenke dere å reise sammen med

Golfturer til Portugal skal være sosiale turer, og det er veldig hyggelig å kunne dele opplevelsen med andre likesinnede. Snakk med venner og kjente for å se om andre kan være interessert. Da kan det være greit å ha flere datoer å foreslå. Hvis det bare er mulig å booke alle til golf i Portugal i høysesongen, så la gå. Det er tross alt høysesongen av en grunn.

Vurder hva du har i budsjett for en golftur til Portugal

Det er alltid bra å lage et budsjett for en tur, enten du skal spille golf i Portugal eller om du skal til et annet fantastisk sted. Et tips er å se på hva Portugal-pakker inkluderer, både av overnatting, mat og greenfee. Sjekk gjerne priser for Mid Stay golfturer, dvs. tur på mellom to til tre uker. På denne måten får du muligheten til å virkelig få mest mulig ut av oppholdet. Vær oppmerksom på at du også vil finne priser på Long Stay golfturer, som er fire uker pluss.

Lag en liste over attraksjoner du ønsker å besøke

Når du har bestemt deg for hvilken av alle golfturene til Portugal du vil velge, kan du begynne å gjennomgå turistmålene og attraksjonene i nærområdet. Det trenger ikke å være for nært heller, i mange tilfeller kan en litt lengre dagstur være en fin måte å komme seg bort fra golfen for en liten stund.

Tenk godt gjennom hva du pakker med deg, både av klær og golfutstyr

Om dere har funnet den reisen dere ønsker dere, til den prisen dere er fornøyd med, og bestillingen er i boks, både for deg deg selv og vennene dine, er det bra å begynne å tenke over hva du virkelig trenger å ha med deg. Vanligvis har vi med oss for mye. Vanligvis er det vaskemaskin på reisemålet, eller en vaskeautomat ikke så langt unna der du bor. Gå også gjennom utstyret ditt og vurder hva du egentlig trenger av køller, legg igjen køller du omtrent aldri bruker. Lag en inventarliste og legg i bagen din. Da får du oversikt, og du har den for fremtiden.

Tenk over hva du kan tenke deg å handle på turen

Portugal har mye å tilby når det kommer til shopping, spesielt når det gjelder viner, likører, lær og olivenolje. Fra Portvin og Espumante til skinnsko og spesielle delikatesser, har du ikke tenkt godt nok over hva du trengte å ha med deg på turen, er det lett å få overvekt på hjemturen. Det kan bli dyrt.

Bestill golfturen din til Portugal

Høres Portugal spennende ut? Ikke bli overrasket om at du begynner å lengte tilbake til Portugal så snart du kommer hjem. Vi lover deg, det er noe magisk med dette nydelige kystriket. Start planlegging av din golftur til Portugal i dag. God tur!

Föregående | Nästa
This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.