Golfreiser fremover – Besøk populære golfdestinasjoner

For alle oss golfelskere er det mye å se frem til i løpet av et år. Golfturer i 2021 går blant annet til solvarme land som Italia, Spania, Portugal og mange andre steder. Det beste av alt når du bestiller golfturer i siste øyeblikk, er at du kan finne mange tilbud til lave priser. Og da snakker vi ikke bare om flybilletter. Når du bestiller en golftur med et veletablert selskap som jobber med bare reise og golf, kan du finne gode pakkereiser der alt er inkludert. Hvor mange ganger har du ikke sittet ved datamaskinen din for å prøve å finne et bra sted å bo, golfbaner i nærheten og samtidig finne et reisemål som tilbyr alt du ønsker?

Når du bestiller golfturene dine fremover, bør du velge en turoperatør med fokus på golf. Disse selskapene har stort nettverk i landene de jobber mot. Dette betyr at hvis du for eksempel vil bestille en Long Stay til Thailand for å nyte solen, varmen og golfen, trenger du ikke å løse logistikken selv. Selskapet du bestiller hos har allerede alle kontaktene på plass. I tillegg har de vanligvis skandinavisktalende personale som hjelper til med alt du måtte trenge. Long Stay er et konsept der golfturen er fra 4 uker og mer, et annet alternativ er Mid Stay, som er 2 til 3 ukers turer. For eksempel kan du bestille en golftur til Sør-Afrika i en måned og betale så lite som 250 kr per natt – alt inkludert (unntatt mat og fly). Både hyggelig og praktisk!

Hvilke golfopplevelser kan du forvente deg i fremover?

Det finnes mange turer med fokus på golf. Du kan dra på en Mid Stay til Costa del Sol i Spania, besøke vingårder i Italia og spille golf om morgenen. Eller dra helt til paradiset Mauritius for å spille golf. Disse turene er selvfølgelig ikke bare for golfere. Du kan ta med hele familien, både barn og voksne vil få et fantastisk opphold. I tillegg til å bo nær golfbanen i komfortabel innkvartering, er det mange andre aktiviteter du kan glede deg over. Når du ikke spiller golf, venter spennende byer på utforsking, historie, kultur og natur. Reiser du en måned til Thailand på golftur, er det selvfølgelig mye å se. Som paradisstrender, gamle templer og matmarkeder.

Lett å bestille golf-turer i siste øyeblikk

Bestill golfturen din selv om du ønsker det. Du kan enkelt gjøre det online om du ønsker. Hvis du har spesielle forespørsler, for eksempel angående overnatting, golf eller noe annet, er det best å klikke på menyposten «Kontakt oss» og snakke direkte med turoperatøren. På den måten får du all den hjelpen du trenger før du bestiller. Når det gjelder spesifikke overnattingssteder, har turoperatører vanligvis en god sjekk på hva gjestene foretrekker. Vanligvis leier du en ferieleilighet med samme type tjeneste som et hotell (rengjøring og frokost), men med stor forskjell – nærhet til golfbanen. Turoperatører som fokuserer på golf har kontakter på plass og kan dermed finne bedre priser i tillegg til å lage forskjellige pakker for å presse prisene ned for kundene.

Har du ikke tid til å dra på Mid- eller Long Stay? Du kan også bestille helg eller ukesturer, fullpakket med golf. Mange turoperatører tilbyr Short Stay til flere populære steder i Europa. Tenk på hva du vil ha ut av turen, for eksempel hva du vil kombinere golf med. I Europa og over hele verden venter severdigheter og aktiviteter på deg og dine medreisende

Föregående | Nästa
This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.