Golf i Spania – Nyt golf på Spanias mest populære golfbaner

Lengter du etter solfylte strender, spennende byer og golf med venner og familie? Da kan det være på tide å begynne å planlegge en fantastisk tur med masse golf i Spania. Det arrangeres mange forskjellige golfturer til skandinavenes paradis Spania, både fastlandet og Lanzarote og Tenerife. Fordelen med å bestille din golftur gjennom en golffokusert turoperatør er at du får hjelp med alt det praktiske. Du trenger ikke finne deg en fin innkvartering nær både golfbaner og andre attraksjoner. I tillegg kan du få kompetanse på skandinavisk når du er nede.

Tilbring kvalitetstid med familie og venner mens du koser deg med golf på Mar Menor.

Kjenner du til Mar Menor i det sørøstlige Spania? Denne vakre lagunen er omgitt av et yrende byliv, palmer og golfbaner i verdensklasse. For de som vil være i stand til å tilbringe tid med venner og familie, nyte solen og bade mens du spiller golf, er dette et utmerket alternativ. Golf i Mar Menor betyr solfylte dager det meste av året. Regionen der Mar Menor ligger, Murcia, er et av Europas mest solfylte og tørreste steder. Det er også fantastiske golfmuligheter, hvorav den store heter Mar Menor. Her venter syv baner med stor variasjon, det er også et nydelig feriested nær lagunen. Blant annet kan du bo i leiligheter med 4-stjerners standard rett på banen.

Bestill en minneverdig tur til Lanzarote

Vil du reise lenger sør? Kanskje har du selv gode minner fra de vakre Kanariøyene? Lanzarote er en fantastisk vulkansk øy med omfattende strender og flere gode golfmuligheter. Her arrangeres det blant annet golf i Lanzarote med overnatting ved stranden. Du kan spille på de to store golfbanene Costa Teguise GC og Lanzarote GC. Avhengig av om du ønsker å bo nær stranden eller heller ha nærhet til bylivet, kan de forskjellige alternativene passe annerledes. Costa Teguise er perfekt hvis du vil spille golf i Spania med windsurfing, sykling og nydelig svømming. Lanzarote GC ligger nærmere Puerto del Carmen, det er også strender, men også mer urbant liv. For eksempel kan du besøke byens eget casino.

Ha det gøy med vakker golf på Tenerife

Golf på Tenerife er selvfølgelig en stor favoritt blant golfere og soltilbedere. Øya er den grønneste og største av de syv Kanariøyene og er perfekt for alle som vil gjøre mer enn bare å spille golf. Når du bestiller via en golforientert turoperatør, kan du bo imellom de to golfbanene Golf del Sur og Amarilla. Området ligger rett ved sjøen, så når solen står opp kan du ta en pause i det blå. Golf i Spania er utrolig populært blant folk i alle aldre. Spesielt når du bestiller turen gjennom en erfaren turoperatør som er opptatt av golf. Kontakt oss i dag for flere destinasjoner eller mer informasjon om våre populære golfturer.

Föregående | Nästa
This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.