Fly og leiebil

Slik bestiller du fly og leiebil for din golftur!

Fly og leiebil er ikke inkludert i Sunbirdie sine grunnpriser, men selvfølgelig hjelper vi deg med tips og råd for å bestille selv – til de beste prisene du kan finne og best mulig fleksibilitet.
Du kan bestille leiebil gjennom vårt samarbeid med Holiday Drive eller lavprisselskapet Car Trawler. Hvis du vil ha tips om hvordan du bestiller flyreiser, kan du se lenger ned på siden.

blank

Leiebil under ditt Long, Mid eller Short Stay

For din egen fleksibilitet og frihet anbefaler vi at du leier en bil. På den måten er du ikke låst til å være på destinasjonen hele tiden, men kan utforske regionen, kanskje dra til andre baner eller bare for å dra på shopping. I tillegg kan du trenge bil for å komme deg til golfbanene som ikke alltid ligger i nærheten eller på stedet du bor. Med leiebil får du også en frihet som er viktig for at ditt opphold skal bli så vellykket som mulig.

Du kan selvsagt bestille leiebil der hvor det passer deg best, og en type bil du synes passer til dere. Vi, og mange av våre gjester, har gode erfaringer med de selskapene vi foreslår. En liten bil kan koste helt ned til 2000 kroner for 28 dager, men husk at forsikringen ikke er inkludert. Så sjekk hva du har i forsikringer selv, og hvordan du ønsker å forsikre deg. Prisene varierer litt etter årstid og avhengig av destinasjon, biltype og egenandelsforsikringen selskapet forlanger. Om du betaler med kredittkort, er det mange av kredittkortene som har egenandelsforsikring inkludert i kortet. Da trenger du ikke bestille disse, litt dyre forsikringene.

Vi har laget noen forslag til deg, der du på enkle og prisbesparende måter kan bestille din leiebil. Klikk deg videre på linkene til CarTrawler eller Holiday Drive, der de tilbyr svensk språk og service, her er alle avgifter inkludert. De er litt dyrere, men her vet du hva du kjøper!
Begge de vi foreslår, mekler leiebiler fra store kjente bilutleiefirmaer som: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Sixt. Dermed føler vi oss trygge på at du kan finne en leiebil til best pris eller med best mulig service og garantier. Søk og bestill din leiebil på vår hjemmeside ved å gå til www.sunbirdie.no/hyrbil

Holiday Drive inkluderer svensk service og alle forsikringer som gjør prisen høyere, men hvis du verdsetter kvalitet og sikkerhet kan dette være ditt valg.

Hvis du vil ha den laveste prisen, kan du finne den gjennom CarTrawlers søkemotor. Det er klart det er enda billigere alternativer på forskjellige destinasjoner, men vi anbefaler ikke eldre biler med dårligere forsikring og eller astronomiske egenandeler og egenandelsforsikringer, «smarte» drivstoffavtaler og så videre. Med Holiday Drive og CarTrawler finner du de beste og de billigste leiebilene.

Fly til ditt golfreisemål

Når du drar på Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie, er ikke fly inkludert i prisene. Vi mener det beste er at du bestiller flybillettene selv, og siden vi har fleksible ankomst og avreisedager, vil det også være lettere for deg å finne merkedets beste flypriser.

For tiden er det flere lavpris flyselskaper som flyr til de fleste destinasjonene i Europa, og du kan finne flybilletter til virkelig gode priser. De vanlige selskapene flyr også til våre destinasjoner, slik at du har flere forskjellige alternativer. Husk at du kan bestille utreise med ett selskap og hjemreise med et annet selskap. På denne måten kan du få maksimal kostnadseffektivitet for flyturen din.

Vær oppmerksom på at golfutstyr kanskje ikke er inkludert i billettprisen!

For bestilling av fly, kan vi anbefale både Googles smarte flysøkefunksjon, Finn har også en like fin søkemotor. I tillegg er det selvsagt mange andre søkemotorer også.

Hvis du heller vil ha personlig hjelp med bestilling av flyreiser, anbefaler vi at du enten ringer direkte til flyselskapet, drar til en skranke på din nærmeste flyplass, eller besøker et lokalt reisebyrå.


Les mer om Long Stay med Sunbirdie
Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfreiser
Les mer om Sunbirdies helg- og uke – golfreiser

Gjør en rask prisforespørsel. Klikk her!

Ta gjerne kontakt på telefon 456 00 672 eller send en e-post til info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.