Bo komfortabelt og fint på Long Stay i Italia

Skjeve tårn i Pisa, Colosseum, Fontana di Trevi og golf. Ja, i tillegg til sine utrolige spennende severdigheter, er faktisk Italia et land med fantastiske golfmuligheter. Hvis du vil utfordre deg selv og bli enda bedre, finnes det mange flotte Long Stay destinasjoner i Italia. Det beste med golf i Italia er ikke bare banen, men like mye omgivelsene. Selvfølgelig er banene veldig fine på alle nivåer, men det er også mange andre aktiviteter å underholde seg med. Italia er, som vi alle vet, kjent ikke bare for vakre bygninger og statuer, men også for sin mat og vin. Kanskje er du interessert i vin og vil besøke en vingård? Eller i tillegg til golfen, også et italiensk matlagingskurs?

Hotellservice og fasiliteter

Kanskje du synes det virker komplisert å bestille en Long Stay golftur. Hvordan skal du finne et passende overnattingssted for så langt opphold? Hva vil det faktisk koste? Spørsmålene kan være mange, men du trenger absolutt ikke bekymre deg. Ved å se etter selskap som har hovedfokus og er spesialister på Long Stay i Italia, kan du få hjelp til å velge riktig overnatting. Arrangørene har nesten alltid mange kontakter på plass, både villaer og ferieleiligheter og hoteller. Du kan også bo komfortabelt i din egen leilighet, men likevel nyte hotelltjenester, som kan innkludere:

  • Rengjøring
  • Klesvask
  • Frokost eller andre måltider
  • Svømmebasseng
  • Treningsrom

Med hotellfasiliteter trenger du ikke å bruke noe av ferien din på kjedelige gjøremål, men kan i stedet våkne, sitte på balkongen med nybrygget kaffe og planlegge aktivitetene for dagen.

Kan jeg bestille en kort tur med golf i Italia?

Hvis du ikke har muligheten til å reise i flere uker, men likevel ønsker å glede deg over det samme konseptet som de lengre turene for golf i Italia, er det gode alternativer. Det kalles Mid Stay eller Short Stay golf. Short Stay betyr ganske enkelt at turen kan vare bare er et par dager, en helg, en uke eller opp til 10 dager. Innenfor dette segmentet er det også mange pristilbud på pakker å velge mellom. Når du snakker om pris, er det store variasjoner, sjekk innholdet i pakken nøye før du bestemmer deg.

 

Long Stay Golf i Italia

Ettersom forskjellige aktører innen Long Stay golfreiser setter sine individuelle priser, er det umulig å si en nøyaktig pris. Den enkleste måten er å sende e-post eller ringe til et par forskjellige selskaper som du har sjekket opp og be om forslag og tilbud. Først etter at du har fortalt oss om dine spesifikke ønsker og lignende, kan selskapet gi deg et mer nøyaktig prisforslag. Gitt at mange ting er faste på forhånd, er de totale kostnadene vanligvis veldig fordelaktige for deg som kunde. Bestill din Long Stay til Italia nå!

 

Föregående | Nästa
This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.