Golfturer til Portugal – sjekkliste for planlegging

Portugal er en klar favoritt blant mange golfere rundt om i verden, ikke minst fordi det tilbyr fantastiske golfbaner, enestående landskap og et spennende kulturliv. Ønsker du å bestille golfturer til Portugal? Her er en liten sjekkliste for å hjelpe deg.

Når er beste tiden å dra til Portugal

Det er forskjell mellom sesong og sesong. Prøv også å tenke over når folk flest har ferie, da det fort kan bli overfylt på de mest populære golfbanene og andre severdigheter dere vil besøke. Du kan med fordel bestille golfreiser til Portugal rett før høysesongen begynner. Det er kanskje ikke helt tomt, men det er sannsynligvis ikke overfylt med folk, slik at du får glede av det nydelige portugisiske været.

Läs mer

Bo komfortabelt og fint på Long Stay i Italia

Skjeve tårn i Pisa, Colosseum, Fontana di Trevi og golf. Ja, i tillegg til sine utrolige spennende severdigheter, er faktisk Italia et land med fantastiske golfmuligheter. Hvis du vil utfordre deg selv og bli enda bedre, finnes det mange flotte Long Stay destinasjoner i Italia. Det beste med golf i Italia er ikke bare banen, men like mye omgivelsene. Selvfølgelig er banene veldig fine på alle nivåer, men det er også mange andre aktiviteter å underholde seg med. Italia er, som vi alle vet, kjent ikke bare for vakre bygninger og statuer, men også for sin mat og vin. Kanskje er du interessert i vin og vil besøke en vingård? Eller i tillegg til golfen, også et italiensk matlagingskurs?

Läs mer