Golf i Spania – Nyt golf på Spanias mest populære golfbaner

Lengter du etter solfylte strender, spennende byer og golf med venner og familie? Da kan det være på tide å begynne å planlegge en fantastisk tur med masse golf i Spania. Det arrangeres mange forskjellige golfturer til skandinavenes paradis Spania, både fastlandet og Lanzarote og Tenerife. Fordelen med å bestille din golftur gjennom en golffokusert turoperatør er at du får hjelp med alt det praktiske. Du trenger ikke finne deg en fin innkvartering nær både golfbaner og andre attraksjoner. I tillegg kan du få kompetanse på skandinavisk når du er nede.

Läs mer

Golfreiser fremover – Besøk populære golfdestinasjoner

For alle oss golfelskere er det mye å se frem til i løpet av et år. Golfturer i 2021 går blant annet til solvarme land som Italia, Spania, Portugal og mange andre steder. Det beste av alt når du bestiller golfturer i siste øyeblikk, er at du kan finne mange tilbud til lave priser. Og da snakker vi ikke bare om flybilletter. Når du bestiller en golftur med et veletablert selskap som jobber med bare reise og golf, kan du finne gode pakkereiser der alt er inkludert. Hvor mange ganger har du ikke sittet ved datamaskinen din for å prøve å finne et bra sted å bo, golfbaner i nærheten og samtidig finne et reisemål som tilbyr alt du ønsker?

Läs mer

Alt du trenger å vite om golf med lengre opphold

For sol- og golfelskere er det to reisemål som skiller seg ut litt ekstra. Vi snakker selvfølgelig om Spania og Portugal. Disse to landene er like og forskjellige på flere måter. Spania har lenge vært den absolutte favorittdestinasjonen til skandinavene. Men Portugal har tatt av de siste årene. Her er prissituasjonen fremdeles gunstig, og akkurat som i Spania tilbyr Portugal vakre strender samt god mat og vin. For ikke å snakke om fantastisk golf.

Golfbanene i Portugal er mange og «elsket» av golfentusiaster i alle aldre. I både Algarve og Madeira er det virkelig fine baner å spille på. Når du vil gå litt lenger, kanskje et par uker, kan det være godt å finne et selskap i Norge som tilbyr de gode golfturene til Portugal og Spania fordi de har en god merittliste og mange kontakter på plass. Dette kan blant annet bety at selskapet kan finne et passende overnattingssted for deg og vennene dine og hjelpe deg med all logistikk angående golfutstyr.

Long Stay Golf innebærer turer med temaet golf som strekker seg over flere uker. For de som kan ta seg mer fri eller som er pensjonist og som vil tilbringe vinteren i solen, er Long Stay det rette valget. For pensjonister pleier golfopphold til Spania og Portugal å være veldig populære. En av grunnene er at du ikke trenger å kjøpe ferieboliger i utlandet. I stedet kan du dra fordel av våre rabatterte priser hos overnattingssteder i nærheten av golfbanene. Du trenger da ikke å bekymre deg for utleie eller vedlikehold og lignende når du ikke er der. I tillegg har mange reisende stor sans for fellesskapet er på disse turene. Du møter ganske enkelt mange likesinnede når du bestiller golf-turer til Spania og Portugal.

Tips for de beste langturene i golfturen

For de som liker bekvemmelighet, er det mange fordeler med å booke Long Stay gjennom et reiseselskap med fokus på golf. Du trenger ikke å investere penger og i stedet leie en fin innkvartering som passer deg. De beste Long Stay golfturene blant pensjonister går uten tvil til Portugal og Spania. Hvis du vil nyte et skikkelig varmt klima, er Madeira åpenbart en tydelig vinner. Du kan også finne mange fine golfturer til Long Stay til andre kontinenter som Thailand eller Sør-Afrika. Disse destinasjonene kan være gode hvis du virkelig ønsker garantert varme under oppholdet.

Derfor bør du bestille golfreiser

Selvfølgelig kan du bestille golfreiser selv, men hvis du ikke vil bruke tid på å sammenligne priser og finne gode overnattingssteder i nærheten av golfbanene, er det enklest å bestille gjennom et selskap. Når du besøker nettsteder til turoperatørene som arrangerer golfturer, kan du ofte finne en fane som heter «pris / booking«. Her kan du vanligvis finne priser og hva som er inkludert.

Leter du etter golftur til Spania?

Enten du er en profesjonell golfspiller eller nylig har startet med golf, er det mange fantastiske destinasjoner i Spania å utforske sammen med golfbagen din. Du kan velge å være borte i et par dager, flere uker eller til og med flere måneder. Det er profesjonelle turoperatører som lager golfturer. Men disse turene passer ikke bare for deg som elsker golf, men er også designet for å fungere for hele familien, uavhengig av interesser. For de som ikke golfer, er det mange andre aktiviteter å ha det moro med, svømming, trening, hiking, spa og utforsking av storbyer.

Läs mer

Golfturer til Portugal – sjekkliste for planlegging

Portugal er en klar favoritt blant mange golfere rundt om i verden, ikke minst fordi det tilbyr fantastiske golfbaner, enestående landskap og et spennende kulturliv. Ønsker du å bestille golfturer til Portugal? Her er en liten sjekkliste for å hjelpe deg.

Når er beste tiden å dra til Portugal

Det er forskjell mellom sesong og sesong. Prøv også å tenke over når folk flest har ferie, da det fort kan bli overfylt på de mest populære golfbanene og andre severdigheter dere vil besøke. Du kan med fordel bestille golfreiser til Portugal rett før høysesongen begynner. Det er kanskje ikke helt tomt, men det er sannsynligvis ikke overfylt med folk, slik at du får glede av det nydelige portugisiske været.

Läs mer

Bo komfortabelt og fint på Long Stay i Italia

Skjeve tårn i Pisa, Colosseum, Fontana di Trevi og golf. Ja, i tillegg til sine utrolige spennende severdigheter, er faktisk Italia et land med fantastiske golfmuligheter. Hvis du vil utfordre deg selv og bli enda bedre, finnes det mange flotte Long Stay destinasjoner i Italia. Det beste med golf i Italia er ikke bare banen, men like mye omgivelsene. Selvfølgelig er banene veldig fine på alle nivåer, men det er også mange andre aktiviteter å underholde seg med. Italia er, som vi alle vet, kjent ikke bare for vakre bygninger og statuer, men også for sin mat og vin. Kanskje er du interessert i vin og vil besøke en vingård? Eller i tillegg til golfen, også et italiensk matlagingskurs?

Läs mer