Black Weekend

”Black Friday” hele helgen: bestill din golftur med en rabatt på kr. 1 000,- pr person!

Fredag ​​29/11 er det Black Friday, og da gir vi deg kr. 1.000,- pr person i rabatt på utvalgte destinasjoner i Italia, Spania eller Portugal. Vi begrenser oss ikke bare til fredag, men tilbudet er gyldig hele helgen til og med «Cyber ​​Monday», dvs at rabatten gjelder alle bestillinger som er gjort fra fredag ​​29/11 klokken 00.01 til og med mandag 2/12 klokken 23.59. 

Black Friday, Black Week, Cyber ​​Monday, kjært barn har mange navn… Vi tilbyr deg en Black Weekend og gir rabatter på tre utvalgte destinasjoner i forskjellige land – Italia, Portugal og Spania. Våre Black Weekend-tilbud er gyldige fra fredag ​​ut mandag, og gir deg 1.000 kroner pr person i rabatt på Mid eller Long Stay i løpet av våren til en av følgende utvalgte destinasjoner:

Gjelder bare for nye bestillinger, avhengig av tilgjengelighet.

I tillegg gir vi kr. 1.000, – pr person i rabatt på Mid eller Long Stay, i jule og nyttårs-helgen på det vakre golfstedet Ona Valle Romano på Costa del Sol. Her har vi egne golfverter på stedet i helgene og inkluderer jule- og nyttårsfeiringer. I tillegg til å arrangere morsomme konkurranser og andre fine ting. Rabatten gjelder nå for jul og nyttår (ankom i desember).

Gjelder bare for nye bestillinger, avhengig av tilgjengelighet.

Ring oss på 456 00 672 i løpet av fredag ​​og mandag (9-12 og 13-17) eller e-post til info@sunbirdie.com . Du kan også gjøre en bestilling på siden senest mandag kveld, dvs. 2019-12-02 klokka 23.59.


Italia, Gardasjøen, Il Paradiso
– 4.595,- kr for to ukers gratis golf!

Peschiera del Garda er en liten perle på sørspissen av Gardasjøen. Her finner du sjarmerende smug, kanaler, strender og selvfølgelig et stort utvalg av innbydende restauranter. Bare et par kilometer fra denne ekte lille byen ligger vårt rimelige golfsted Il Paradiso – hvor hunder også er velkomne!

blank

blank

Enkle og utrolig rimelige 1 eller 2 roms leiligheter på en veldig fin og morsom bane der du har fri lek!

Leilighetene er enklere enn mange på våre destinasjoner, men du verden så god pris! 

De har ett eller to separate soverom (2 soverom mot ekstra kostnad, se prisliste), åpent kjøkken i kombinasjon med spisestue og stue, bad og balkong eller terrasse. Wi-fi er inkludert, men fungerer begrenset i leilighetene. Imidlertid bra på hotellet og i klubbhuset. Gjestene har også fri tilgang til hotellets treningsstudio og innendørsbasseng. Gratis transport er inkludert fra feriestedet ned til den nærliggende lille kystlandsbyen Peschiera del Garda med mange restauranter.

I løpet av våren har vi ansatte på stedet fra begynnelsen av mars til 3. april, og hvis du vil bo i Italia lengere, kan kombinere med rimelig Asolo (7.595,- kroner  i to uker med gratis golf), ved foten av fjellene i Prosecco -distriktet. Hvis du for eksempel kombinerer 2 uker på Il Paradiso i slutten av mars med to uker på Asolo i begynnelsen av april (totalt 4 uker), vil du motta vår vanlige kombinasjonsrabatt (1.000,- pr Mid Stay) og Black Friday-rabatt på 1.000,- så nettoprisen blir 5.695: – + 7.595: – minus 3.000: – = 10.690: – pr person i 4 uker med fri golf på to forskjellige destinasjoner …

Les mer om Asolo Golf Resort …

Les mer om Golfturer, Long og Mid Stay til Il Paradiso …

Normal pris 2 uker med gratis golf: 5.695 NOK pr person Nå 4.745,- NOK
Normal pris 4 uker med gratis golf: 8.545 NOK pr person Nå 7.595,- NOK

Oppgradering til 2-roms leilighet:  67,- / 57,- pr person og natt (2/4 uker)


Tillegg for enkeltrom:  220,- / 171,- pr person og natt (2/4 uker)

Bestill 29 / 11-2 / 12, ikke glem å oppgi «Black Weekend» …

Gjelder bare for nye bestillinger, avhengig av tilgjengelighet.

Ring oss på 456 00 672 i løpet av fredag ​​og mandag (9-12 og 13-17) eller e-post til info@sunbirdie.com . Du kan også gjøre en bestilling på siden senest mandag kveld, dvs. 2019-12-02 klokka 23.59. Ikke glem å legge inn «Black Weekend» …


Portugal, Algarve, Boavista Golf Resort
– topp overnatting på banen med to forskjellige golfpakker!

Hvis du vil oppleve det beste av Portugals Algarve-kyst under en Midt- eller Long Stay-golftur, må du se nærmere på Boavista Golf Resort i den koselige byen Lagos. La deg bli sjarmert av vårt livlige golfanlegg i Algarves hyggeligste by og spill på 7 utrolig varierte golfbaner. Vi kan ikke forestille oss et bedre sted å tilbringe noen uker eller måneder om våren.

blank

blank

Nybygde «rekkehus» på et live golfanlegg med restauranter, spa, treningsstudio, stort innendørsbasseng og to valg av golfpakker – grunnpakken inkluderer gratis golfbil …

Boavista er et av Algarves absolutt beste golfanlegg, der du får et fantastisk opphold med store, luksuriøse og velutstyrte rom og gratis tilgang til Boavistas flåte av Essential SPA. Boavista ligger noen kilometer fra Lagos sentrum, men det er et veldig koselig og virkelig levende feriested som får deg til å føle deg som hjemme. Dette inkluderer også en skyttelbuss på feriestedet pluss en skyttelbuss ut av byen hvis du for eksempel vil handle eller dra ned til byen. Hjemme kan du ta en billig taxi. 

Grunnprisen for Mid og Long Stay på Boavista inkluderer en rekke golfrunder med golfbil på hjemmebanen, og for et tillegg kan du kjøpe en såkalt “Play Around-pakke” med spill på 7 forskjellige baner, hvorav 3 er i Lagos. Dette inkluderer ikke golfbil. Hvis du vil spille mer, kan du kjøpe ekstra greenfee til nettopriser før du reiser eller av våre ansatte på stedet.

Vi har vår egen stab på stedet fra 1. februar til sist april som holder det sosiale, arrangerer golfkonkurranser, middager og mye mer.

Les mer om Golfturer til Long og Mid Stay til Lagos, Boavista …

Normal pris 2 uker med 5 greenfee: 9.495,- NOK pr person Nå 8.595,- NOK
Normal pris 4 uker med 10 greenfee: 15.195 NOK pr person Nå 14.245,- NOK

Spill rundt golfpakke:  Tillegg på NOK 950,- / NOK 2.850,- i 2/4 uker. I stedet for 5/10 runder hjemme hos Boavista med en golfbil, får du henholdsvis 7 og 14 greenfee på alle våre 7 baner – Boavista, Onyria Palmares, Espiche, Penina, Salgados, Morgado og Alamos. 

Enkeltromstillegg: NOK 315,-NOK 257 per natt (2/4 uker) 

Rabatt for ikke-golfere:  2.850,- NOK / 5.700,- NOK (2/4 uker)

Bestill 29 / 11-2 / 12, ikke glem å oppgi «Black Weekend» …

Gjelder bare for nye bestillinger, avhengig av tilgjengelighet.

Ring oss på 456 00 672 i løpet av fredag ​​og mandag (9-12 og 13-17) eller e-post til info@sunbirdie.com . Du kan også gjøre en bestilling på siden senest mandag kveld, dvs. 2019-12-02 klokka 23.59. Ikke glem å legge inn «Black Weekend» …


Spania, Costa del Sol, Estepona
– feir jul og nyttår med oss ​​på Costa del Sol!

Hvem drømmer ikke om noen uker på Costa del Sol i år når mørke, regn og snø driver innover landet? Slipp stresset og feir jul og nyttår med oss ​​i stedet! Med toppleiligheter på Valle Romano golfanlegg utenfor Estepona og spill på 3 morsomme og varierte baner (hvorav du bor på en av dem), kan vi love et fantastisk opphold over jul og nyttår på et av Costa del Sols morsomste golfdestinasjoner.

blank

Valle Romano er en nydelig parkbane som ligger utenfor vinduet ditt!

blank

Veldig fine leiligheter med alt du måtte trenge for et Long Stay …

I tillegg til virkelig god innkvartering i fine leiligheter (2 soverom / bad) med ettermiddagssol på balkongen, ytes service av våre ansatte *, wifi, rengjøring, skifte av sengetøy og håndklær, strøm og oppvarming samt golf hjemme, La Canada og San Roque New.

Vi har ansatte på stedet hele vinteren (* i tillegg til et gap de to siste ukene i januar når vi ikke har egne ansatte på stedet) og over jul og nyttår har vi et spesielt program med julefeiringer, nyttårsmiddag med dans og mange morsomme konkurranser og annet hyggelig.

Ta sjansen på å slippe unna stresset og heller feire jul og nyttår sammen med oss og andre likesinnede, på solfylte Costa del Sol. Også med morsomme golfkonkurranser, julefeiringer og en flott nyttårsfest!

Ho ho ho…

Normal pris 2 uker med 7 greenfee: 9.400,- NOK pr person Nå 8.595 NOK
Normal pris 4 uker med 14 greenfee: 14.450,- NOK pr person Nå 12.500,- NOK

Enkeltromstillegg: SEK  300 / SEK 200 per natt (2/4 uker)
Rabatt for ikke-golfere:  3 000 SEK / 6 000 SEK (2/4 uker)

Bestill 29 / 11-2 / 12, ikke glem å oppgi «Black Weekend» …

Gjelder turer over jul og nyttår (ankom i desember) og kun nye bestillinger så langt det er mulig.

Ring oss på 456 00 672i løpet av fredag ​​og mandag (9-12 og 13-17) eller e-post til info@sunbirdie.com . Du kan også gjøre en bestilling på siden senest mandag kveld, dvs. 2019-12-02 klokka 23.59. Ikke glem å legge inn «Black Weekend» …

Les mer om Sunbirdies Long Stay Golfturer
Les mer om Sunbirdies Mid Stay Golfturer

Ta gjerne kontakt på 456 00 672 eller mail info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB 2019

Comments are closed.