Alt du trenger å vite om golf med lengre opphold

For sol- og golfelskere er det to reisemål som skiller seg ut litt ekstra. Vi snakker selvfølgelig om Spania og Portugal. Disse to landene er like og forskjellige på flere måter. Spania har lenge vært den absolutte favorittdestinasjonen til skandinavene. Men Portugal har tatt av de siste årene. Her er prissituasjonen fremdeles gunstig, og akkurat som i Spania tilbyr Portugal vakre strender samt god mat og vin. For ikke å snakke om fantastisk golf.

Golfbanene i Portugal er mange og «elsket» av golfentusiaster i alle aldre. I både Algarve og Madeira er det virkelig fine baner å spille på. Når du vil gå litt lenger, kanskje et par uker, kan det være godt å finne et selskap i Norge som tilbyr de gode golfturene til Portugal og Spania fordi de har en god merittliste og mange kontakter på plass. Dette kan blant annet bety at selskapet kan finne et passende overnattingssted for deg og vennene dine og hjelpe deg med all logistikk angående golfutstyr.

Long Stay Golf innebærer turer med temaet golf som strekker seg over flere uker. For de som kan ta seg mer fri eller som er pensjonist og som vil tilbringe vinteren i solen, er Long Stay det rette valget. For pensjonister pleier golfopphold til Spania og Portugal å være veldig populære. En av grunnene er at du ikke trenger å kjøpe ferieboliger i utlandet. I stedet kan du dra fordel av våre rabatterte priser hos overnattingssteder i nærheten av golfbanene. Du trenger da ikke å bekymre deg for utleie eller vedlikehold og lignende når du ikke er der. I tillegg har mange reisende stor sans for fellesskapet er på disse turene. Du møter ganske enkelt mange likesinnede når du bestiller golf-turer til Spania og Portugal.

Tips for de beste langturene i golfturen

For de som liker bekvemmelighet, er det mange fordeler med å booke Long Stay gjennom et reiseselskap med fokus på golf. Du trenger ikke å investere penger og i stedet leie en fin innkvartering som passer deg. De beste Long Stay golfturene blant pensjonister går uten tvil til Portugal og Spania. Hvis du vil nyte et skikkelig varmt klima, er Madeira åpenbart en tydelig vinner. Du kan også finne mange fine golfturer til Long Stay til andre kontinenter som Thailand eller Sør-Afrika. Disse destinasjonene kan være gode hvis du virkelig ønsker garantert varme under oppholdet.

Derfor bør du bestille golfreiser

Selvfølgelig kan du bestille golfreiser selv, men hvis du ikke vil bruke tid på å sammenligne priser og finne gode overnattingssteder i nærheten av golfbanene, er det enklest å bestille gjennom et selskap. Når du besøker nettsteder til turoperatørene som arrangerer golfturer, kan du ofte finne en fane som heter «pris / booking«. Her kan du vanligvis finne priser og hva som er inkludert.

Föregående | Nästa
This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.